FLETCHER nem tudta, hogy valaha újra zenélhet-e

Lyme-kórral küzd az énekesnő.

Cari Fletcher, vagyis művésznevén FLETCHER március 22-én új lemezével jelentkezik, In Search Of The Antidote címmel. A korong megjelenése előtt a Rolling Stone-nak őszintén mesélt életéről, inspirációiról és arról is, hogy volt az életében egy olyan szakasz, ahol úgy érezte, soha többet nem tud majd színpadra állni. Szerencsére azóta megtanulta kezelni a betegségét és mindenki nagy örömére turnéra indul, melynek egyik állomása a szomszédos Bécs lesz – de ne rohanjunk ennyire előre.

Az interjúban arról beszélt, hogy debütáló lemezét támogató turnéja alatt borzalmasan kifáradt, ekkor pedig érezte, hogy valami nincs rendben – ekkor diagnosztizálták Lyme kórral, hasonlóan Avril Lavigne-hez.

Nagyon, nagyon, nagyon sok olyan pillanat volt tavaly, amikor nem tudtam, hogy vissza tudok-e térni a zenéhez.

Egyik nagy inspirációja nem más, mint Taylor Swift, akinek The Eras Tour nevű világturnéján előzenekar lehetett csapatával az énekesnő. Az egyik ilyen koncerten futott össze egyik exével, aki miatt meg is született az új korong első kislemeze, a Eras of Us.

Ez a legkaotikusabb időszaka az életemnek, de egyben a leggyógyultabb is lelkileg.

Legutóbbi dala a Doing Better pont erről szól – bármi is történt a múltban, mostanra már jobban van és jobban érzi magát lelkileg és fizikailag is. Emellett, ez egy őszinte beszámoló, mely a hírnév szédületes hullámvasútját mutatja be.

Az életem arról szólt, hogy csöcsökről és tequila shotokról énekelek… mostanra csak az első maradt meg.

Amikor kiadtam a Becky’s So Hot-ot, nagy visszhangja volt, de sok szempontból az az figyelem nem érzett jól. A Doing Better-t azért írtam, hogy felfedezzem az egóm és saját magamat kritizáljam, de ugyanakkor az igazságot is elmondjam arról, hogy akkoriban hogy éreztem magam.

Mint, ahogy azt már korábban is megírtuk, FLETCHER az In Search of the Antidote Tour keretein belül hazánkba nem, de az osztrák fővárosba, Bécsbe ellátogat. Így, akinek nem okoz gondot bő 2,5 óra utazás, az könnyen elcsípheti az előadót a Gasometerben március 22-én.

jegyvásárlás / Facebook esemény