Fél évtized után új filmszerepet zsebelt be Demi Lovato

Az alkotás igaz történet alapján készül.

Demi Lovato-t utoljára 2020-ban láthattuk a képernyőn a Netflixes Eurovíziós Dalfesztivál: A Fire Saga története című filmben, most pedig, csaknem fél évtized után visszatér a színészkedéshez. Az előadó Stephanie Laing igaz történeten alapuló, Tow című alkotásban kapott szerepet, mellette pedig olyan színészeket láthatunk majd benne, mint Rose Byrne és Dominic Sessa.

A film egy seattle-i hajléktalan nő, Amanda Ogle történetét mutatja be, akinek ellopták az autóját, mely egyben a lakásaként is szolgált, majd el is vontatták azt. De ha ez még nem lenne elég, az amúgy is szerény körülmények között élő nő egy több, mint 21 ezer dolláros, vagyis több, mint 7 és fél millió forintos számlát kapott a vontatásról, amit nem meglepő módon esélye se lett volna kifizetni.

Amanda ekkor úgy döntött, nem hagyja magát: a bírósághoz fordult, és harcba szállt az egyetlen tulajdonáért, a kocsiért. Ő maga is az alkotás producerei között szerepel, a készítője pedig úgy jellemezte azt, mint egy történet a kitartásról és az akaraterőről.

Arról egyelőre nincs hír, hogy mikor indulnak a munkálatok, sőt, azt sem tudni, hogy Demi kinek a szerepét ölti majd magára.