Újabb Netflixes romantikus vígjátékban kapott főszerepet Sofia Carson

Egy könyves feldolgzásban főszerepel majd.

The Life List címmel jelentette be a Netflix a következő, nagyszabású romantikus vígjátékát, ami Lori Nelson Spielman ugyanezen című regényén alapszik majd. A streaming óriás nem csak azt árulta el, hogy hamarosan kezdődnek a forgatások, de a főszereplőkről is lerántotta a leplet.

A rendező és író Adam Brooks lesz, aki olyan alkotásokat tudhat magáénak, mint a Ryan Reynolds és Rachel Weisz főszereplésével készült Mindenképpen talán, a Bridget Jones: Mindjárt megőrülök! vagy a szintén Netflixes Vágjunk bele!. Nem ez az első alkalom, hogy belevágnak az adaptáció elkészítésébe – eredetileg 2013-ban, amikor a könyv megjelent a Fox 2000 már lecsapott rá, de mint látjuk, nem lett belőle azóta sem semmi, évekkel később pedig a Netflix megvette a jogokat.

A film egy nő (Carson) köré épül majd, aki újra felfedezi gyerekkori álmait és megvalósítja azokat a célokat, amiket kiskorában tűzött ki magának. Az élethosszig tartó álmainak megvalósítása pedig egy meglepő és váratlan utazásra viszi.

A főszereplők nem mások lesznek, mint a már említett Sofia Carson (Bíbor szívek, Utódok, Kanári, Táncra fel!), Kyle Allen (Szeánsz Velencében), Sebastian De Souza (Mindent szabad, Nagy Katalin – A kezdetek, Normális emberek), és Connie Britton (Nashville, Amerikai Horror Sztori, Ígéretes fiatal nő).