Taylor-Zakhar Perez azt reméli, így fog folytatódni a Vörös, fehér és királykék

Egyre többet beszélnek a folytatásról.

Itthoni idő szerint hajnalban rendezték meg a 2024-es SAG Awards-ot, ahol olyan hírességek jelentek meg, mint Selena Gomez, Joey King vagy a Vörös, fehér és királykék sztárja, Taylor-Zakhar Perez. Az előbb említett filmet egyébként 2023 augusztusában mutatták be, amikor is az írók és a színészek is sztrájkoltak, de szerencsére a kedvezőtlen promóciós feltételek sem gátolták meg az alkotást, hogy hamar közönségkedvenc filmmé váljon.

Mivel óriási közönséget fogott meg a Prime Video filmje, ezért nem csoda, hogy több alkalommal is szóbahozták már az esetleges folytatás lehetőségét – most pedig maga Taylor beszélt arról, ő mit szeretne látni a folytatásban:

Nagyon jól zártuk le a filmet szerintem. Szóval, talán Brookylnban élnek? Azért közelebb van New York Londonhoz… Alex a saját kampányát igazgatja? Nem is tudom, mármint csak álmodozok ezekről.

A Variety-nek pedig már azt mondta, hogy egy csomó ember hívta már fel azzal, hogy milyen híreket hallott a következő részről, de hozzá még ezek nem igazán jutottak el.

Vicces, mert egy csomóan felkeresnek emiatt és nem is tudok rá mit mondani. Ilyeneket mondanak, hogy „ezt meg azt hallottuk” és ezekre csak annyit tudok mondani, hogy ezek nekem is új hírek.

@entertainment_weekly #TaylorZakharPerez imagines the possibilities for a #RWRB sequel ???? #SAGAwards ♬ original sound – Entertainment Weekly