Kiakadt Billie Eilish, hogy tele volt TikTokerekkel a díjátadó, amin részt vett

Kylie Minogue-nak panaszkodott az énekesnő.

A napokban került megrendezésre a People’s Choice díjátadó, melyen rengeteg más híresség mellett Billie Eilish is részt vett. Az énekesnőnek bőven volt oka az örömre, hiszen a két jelöléséből egyet díjra is váltott: ő lett a nyertes a legjobb televíziós alakítás kategóriában a Rajzás című sorozatért, azonban a gála vendégeinek az összetételével nem volt kibékülve, és ennek hangot is adott.

Billie Kylie Minogue-nak panaszkodott arról, hogy túl sok TikToker volt jelen a rendezvényen, erről pedig videó is készült. 

Itt van egy csomó TikToker, és ez olyan… nem kellenek ide

– sopánkodott a mellettük lévő asztalra mutogatva.

A sztár próbálta eltakarni a száját, amikor megemlítette a TikTokereket, hogy mások ne hallják, amit mond, de ez nem jött össze – az internet nagy része azonban egyetértett vele.

A kommentje ilyen reakciókat kapott:

attól, hogy Billie beszólt az internet legaljának, csak még jobban kedvelem őt

hát nekem nem jött össze a színészi karrier, szóval most a TikTokon főzök, de egyetértek Billie-vel

van pár tehetséges TikToker, de nem tudom, miért pont a rosszakat hívják az ilyenekre 

igaza van, a TikTokerek nem hírességek, és nem valók a díjátadókra

A csaknem 24 millió követővel rendelkező TikToker, Bryce Hall is reagált az énekesnő megjegyzésére, és nem meglepő módon ő egy kicsit más véleményen van, mint a fenti kommentek írói. 

Én is ott voltam a gálán. Először is, Billie, rettentően sajnálom, hogy nem borultam le a nagyságod előtt. Másodsorban pedig, a People’s Choice személyesen hívott meg minket. Mindenkit, aki ott volt az eseményen, és ott ült az asztaloknál, a People’s Choice hívta meg, szóval őket utáld

– kezdte.

Bryce kiemelte, hogy különösen rosszul esik neki az énekesnő hozzáállása, ugyanis egészen eddig a rajongója volt.

A legszomorúbb dolog az, hogy Billie Eilish rajongó voltam. Rajongtam érted, Billie Eilish. De ezek után nem hiszem, hogy hallgatni fogom bármelyik dalodat is

– szomorkodott.