A pletykák szerint Jacob Elordi lesz Selena Gomez pasija az új klipjében

A színész az egyik SNL skitjében is utalt erre.

Két nap, és érkezik Selena Gomez lehetséges, hogy utolsó albumának első dala, a Love On, melyet a bennfentesek, akik már hallották, úgy írnak körül, mint egy roppant fülbemászó pop szerzemény, amit imádni fognak a rádiók. Ezek alapján szinte biztosak lehetünk benne, hogy nagyon fog szólni az énekes-színésznő új trackje, főleg, ha a friss pletykák igaznak bizonyulnak. 

A hírek szerint ugyanis a dal klipjében nem más fogja alakítani Selena pasiját, mint az Eufória és a Saltburn sztárja, Jacob Elordi. A színész nemrég a Saturday Night Live című műsorban tűnt fel, ahol egy fikcionális, Acting Class nevű skitben arról beszélt, hogy a sztár felkérte, hogy szerepeljen a videójában.

Azért jöttem Los Angeles-be, hogy adjak egy esélyt ennek a Hollywood dolognak. Aztán, ahogy szálltam le a repülőről, Selena Gomez odalépett hozzám, azt mondta, hogy gyönyörű vagyok, és megkért, hogy alakítsam a pasiját az új klipjében

– mondta a monológjában.

Lehetséges azonban, hogy a hetekkel ezelőtti skitnek van igazságalapja, és már akkor a Love On videójára utaltak benne – legalábbis egy állítólagos bennfentes ezt állítja.

Arra még pár napot várnunk kell, hogy megtudjuk, igaz-e a pletyka Jacobról, annyi viszont már biztos, hogy Selena legújabb albuma a nyakunkon van. Az énekes-színésznő pár infót már korábban el is árult róla, például, hogy egy szomorú dal sem lesz rajta.

Szerettem volna megtalálni annak a módját, hogy olyan jó popzenét csináljak, aminek üzenete is van. Nagyon jól éreztem magam a dalok elkészítése során, tulajdonképpen olyan volt, mintha bulizni mentem volna be a stúdióba. Egyetlen egy szomorú dalt sem írtam

– mesélte a Vogue-nak.

A beharangozó track, a Love On február 22-én érkezik.