© MUSICDAILY

Élő albummal jelentkezett Niall Horan

Íme a Live From Spotify Studios!

Tavaly nyáron a magyar rajongóknak is volt lehetőségük megcsodálni élőben Niall Horant a Sziget Nagyszínpadán, a fesztiválfellépései után pedig pár napon belül saját arénás turnéra indul az énekes. Ennek örömére egy kis meglepetéssel készült a fanoknak, ami nem más, mint egy élő album.

A Live From Spotify Studios lemezen 11 dal kapott helyet, melyeket még tavaly nyáron vettek fel a Spotify New York-i stúdiójában.

Az albumom megjelenésének a hetén volt egy fellépésem New York-ban a top Spotify hallgatóimnak. Hamarosan elstartol a turném, ennek örömére pedig feltettem ezeket a felvételeket a Spotify-ra

– írta az énekes.

Az albumon hallhatjuk az új szerzemények, például a The Show, a Meltdown, vagy éppen a Heaven élő változatait, de természetesen a régebbi kedvencek sem maradhattak ki, mint a This Town, a Slow Hands, vagy éppen a Black And White.

Niall legutóbbi, harmadik stúdióalbuma, a The Show tavaly júniusban látott napvilágot. A bővített kiadása, a The Show: The Encore novemberben jelent meg 9 bónusz dallal kiegészítve, melyek közül kettő a most teljes egészében elérhetővé vált Spotify koncertből került ki.

Az énekes The Show: Live on Tour nevű turnéja február 20-án veszi kezdetét Belfastben, és olyan városokat érint, mint Dublin, London, Párizs, Antwerpen, Berlin, Koppenhága, Stockholm, Prága, München, Milánó, Amszterdam, Madrid, vagy éppen Düsseldorf.