Főszerepet kapott BLACKPINK Lisa az új A Fehér Lótusz évadban

Ő lesz a második BLACKPINK lány egy HBO sorozatban.

Óriási sikernek könyvelhető el az HBO sikersorozata, A Fehér Lótusz, ami szinte újjáélesztette Jennifer Coolidge karrierjét, de mellette olyan színészek fordultak meg az első két etapban, mint Sydney Sweeney, Theo James, Adam DiMarco, Haley Lu Richardson, Will Sharpe, vagy a Budapesten forgató és jelenleg a Netflix sikersorozatában, az Egy napban főszereplő Leo Woodall. A széria harmadik évadának munkálatainak hamarosan nekilátnak Thaiföldön.

Az új évadhoz csatlakozott a BLACKPINK nagyágyúja, LISA, vagyis, ahogy a szereplőlistán meg fog jelenni, Lalisa Manobal. Az énekes- és már színésznő szerepe egyelőre nagyon titkos, mint ahogy az is, hogy pontosan milyen történetet mesél majd el a készülő évad – de az eddigiekből kiindulva, biztosan megint sok karakterdrámát és abszurd helyzeteket láthatunk majd.

Az új nyaralók között lesz az egzotikus országban Lisa mellett Leslie Bibb, Dom Hetrakul, Jason Isaacs, Michelle Monaghan, Parker Posey, Tayme Thapthimthong, Christian Friedel, Julian Kostov, Morgana O’Reilly, Lek Patravadi, Shalini Peiris, Carrie Coon, Scott Glenn, Francesca Corney, Nicholas Duvernay, Arnas Fedaravičius, Natasha Rothwell, Walton Goggins, Patrick Schwarzenegger, Aimee Lou Wood, Sarah Catherine Hook, és Sam Nivola is.

A sorozat leghamarabb 2025 közepén kerülhet bemutatásra.