Pink koncertjén indult be a szülés egy rajongójánál

Nem az első eset, hogy ilyennel találkozik az énekesnő.

A napokban kezdte meg a Summer Carnival stadion turnéjának ausztrál szakaszát Pink, aki legutóbbi Trustfall c. lemezével és legnagyobb slágereivel járja a világot. Tavaly, például Bécsben lépett színpadra ezzel a produkcióval.

Az énekesnőről egy videó kezdett el vírusként terjedni az interneten, ahol pénteki koncertjét Sydney-ben meg kellett szakítania egy várandós hölgy miatt. A nő az állórészen tartózkodott, amikor beindult nála a szülés és az egészségügyiseknek ki kellett szabadítania az embertömegből. A közönség integetve jelezte az előadónak, hogy valami nincs rendben, miközben Pink csapata diszkréten próbálta lejelelni neki, hogy mi történik a tömegben.

Alicia vagy Alex születik éppen? Szerintem senki se nézzen arra. Mindenki adjon neki egy kis teret. Wow, az Our Song alatt. Nem gondoltam volna, inkább mondtam volna a Get The Party Startedet vagy a Never Not Gonna Dance Again-t! Nagyon izgi, nem is tudom mit mondjak erre. De most folytatnunk kell az éneklést. Sok sikert! Csodás lesz és csodás leszel!

– mondta.
@smallzy Woman goes into labour during Pink comcert #pink #summercarnival ♬ original sound – SMALLZY

Legutóbbi lemeze majdnem egy évvel ezelőtt jelent meg Trustfall címmel, melyről a címadó dal szinte kiírthatatlan volt a rádiókból Európa-szerte.