Megérkezett az első ízelítő Hunter Schafer horrorfilmjéhez

Ez volt az első film, amit forgatott a színésznő.

Hunter Schafer nevét az HBO sikersorozatának, az Eufóriának köszönhetően ismerte meg a nagyvilág, melyben Jules karakterét alakítja. Az addig kizárólag modellként tevékenykedő sztár akkor először állt kamerák elé, és előtte nem is gondolkozott azon, hogy színészi karrierbe kezdene, azonban szerencsére hamar felismerte, hogy a tehetségét kár lenne elvesztegetnie.

Azóta láthattuk már a mozivásznon a tavalyi Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája című filmben, azonban az első filmszerepét még 2021-ben zsebelte be a Cuckoo című horrorban. Az utóbbit pár hónappal előbb is forgatták, annak ellenére, hogy Az éhezők viadala előbb jelent meg, de ami késik, nem múlik – az alkotás idén kerül a mozikba, most pedig az első ízelítő is megérkezett hozzá.

A csupán fél perces videóból nem sok minden derül ki a filmről, maximum annyi, hogy elég félelmetes lesz, de szerencsére már a hivatalos leírását is megkaptuk.

A történet szerint a 17 éves Gretchen vonakodva hátrahagyja az amerikai otthonát, hogy az édesapjával éljen, aki nemrég költözött a bajor Alpokba, egy üdülővárosba az új családjával. Az új otthonukba érve az apa főnöke, König úr fogadja őket, aki furcsa érdeklődést mutat Gretchen néma féltestvére, Alma iránt. Szemmel láthatóan valami nagyon nincs rendben ebben a nyugodtnak tűnő üdülőparadicsomban. Gretchent különös hangok és véres látomások gyötrik, addig, amíg fel nem fed egy megdöbbentő titkot, melynek köze van a családjához.

A Cuckoo az Egyesült Államokban május 3-án kerül a mozikba, a hazai premier dátumáról azonban egyelőre nincs hír.