Jön Taylor Swift koncertfilmje a Disney+-ra

A mozik után a streaminget is meghódítja az énekesnő.

Tavaly novemberben érkezett meg a hazai mozikba is Taylor Swift koncertfilmje, mely a rekordokat döntögető The Eras Tour-t mutatta be, hamarosan pedig otthonról is élvezhetjük a gigantikus, csaknem 3 órás show-t. Az énekesnő ugyanis bejelentette, hogy az alkotás március 15-től lesz elérhető a Disney+-on, és olyan bónusz fellépéseket is tartalmazni fog, amik a mozis változatból kimaradtak.

A The Eras Tour (Taylor’s Version)-ben helyet kapott a közönségkedvenc cardigan, ezen kívül pedig még négy, eddig soha nem látott akusztikus performansz is.

A The Eras Tour egy igazi jelenséggé nőtte ki magát, ami még mindig lázba hozza a rajongókat világszerte. Nagyon izgatottak vagyunk, hogy elhozhatjuk ezt a csodálatos koncertet a nézőinknek, bárhol is legyenek

– nyilatkozta a Disney vezérigazgatója, Bob Iger.

Taylor hatodik, és egyben eddigi legnagyszabásúbb turnéja majdnem egy éve, tavaly márciusban startolt el az Egyesült Államokban, és hamar beírta magát a Guinness Rekordok Könyvébe, mint minden idők legjövedelmezőbb koncertsorozata. Idén májusban Európát is meghódítja vele a sztár, és a szomszédos Bécsbe is ellátogat vele, ahol három teltházas koncertet ad majd augusztus 8-én, 9-én és 10-én a több, mint 50 ezer férőhelyes Ernst-Happel-Stadionban.

A turnéból készült koncertfilm szintén hatalmas sikert aratott: több, mint 260 millió dollárt hozott a kasszára világszerte, ezzel pedig minden idők legjövedelmezőbb koncertfilmje lett.