Lehullott a lepel Adele müncheni koncertjeinek az ülésrendjéről, és az összes jegykategória áráról is

Még két show-t adott hozzá az énekesnő a koncertsorozatához.

Adele-t az elmúlt években egy londoni fellépés kivételével kizárólag Las Vegas-ban láthatták élőben a rajongói, idén nyáron viszont 8 év kihagyás után visszatér Európába. Az énekesnő eredetileg négy koncertet adott volna Münchenben, azonban a hatalmas érdeklődére való tekintettel ezt először megduplázták, most pedig még két dátumot jelentettek be, így összesen 10 alkalommal lép majd színpadra a sztár a német városban.

A jegyértékesítés ma délelőtt 10 órakor vette kezdetét azok számára, akik előre regisztráltak az elővételre, ezzel együtt pedig az ülésrendről, illetve az összes jegykategória áráról is lehullott a lepel. A 80 ezer férőhelyes, kizárólag erre az alkalomra tervezett Munich Messe nevű pop-up stadionban lesznek álló- és ülőszektorok is, és összesen 8 fajta jegy közül válogathatnak a fanok.

Kétféle állójegy lesz: közvetlenül a nagyszínpad előtti részhez, amit 419,90 euróért, vagyis kicsit több, mint 162 ezer forintért szerezhetünk be, illetve a kifutókhoz és a kisszínpadhoz közelebbi részhez, melyet 369,90 euróért, azaz majdnem 143 ezer forintért árulnak. Az állószektorokat egy hatalmas kifutó veszi körbe, így ülőjeggyel is lesz esélyük a fanoknak első sorba kerülni, 369,90 és 399,90 euró, azaz körülbelül 143 ezer és 155 ezer forintnyi összegért.

Ezen kívül még öt ülőszektor közül válogathatnak azok az érdeklődők, akik nem feltétlenül szereznének a lehető legközelebb kerülni a színpadhoz, és egy kisebb vagyont fizetni az élményért – a legolcsóbb jegyek 74,90 euróba, vagyis nagyjából 29 ezer forintba kerülnek. Íme a teljes ülésrend:

A német Live Nation korábban egyébként azt közölte, hogy a legdrágább jegyek 450 euróba, vagyis körülbelül 211.500 forintba fognak kerülni, amik nincsenek rajta az ülésrenden, így vagy lejjebb vitték az árakat azóta, vagy lesz valamiféle VIP csomag is, amiről eddig nincs információ.

Adele a 10 koncertjével augusztus 2-án, 3-án, 9-én, 10-én, 14-én, 16-án, 23-án, 24-én, 30-án és 31-én nem kevesebb, mint 800 ezer rajongó előtt lép fel majd Münchenben, ami több, mint a város lakosságának fele. Azonban szinte biztos, hogy még így sem jut jegy mindenkinek, aki szeretne venni, hiszen a hírek szerint 2,2 millióan regisztráltak az elővételre, és az utolsó két show-t már úgy hirdették meg, mint a záró fellépések.

Az általános jegyértékesítés február 9-én, délelőtt 10 órakor veszi kezdetét – persze, ha maradnak addigra jegyek.