Kiderült, mikor érkezik a hazai mozikba az új Bajos csajok film

Még kicsit több, mint egy hónapot kell rá várnunk.

Idén, 20 évvel az eredeti alkotás után jelent meg a Bajos csajok újragondolt változata, mely a 2004-es klasszikus és a 2018-ban bemutatott Broadway-musical hibrid verziója. A film eredetileg csak a streamingre jött volna, azonban a Paramount meggondolta magát, és mégis mozis premiert kapott. Az Egyesült Államokban hetekkel ezelőtt, január 12-én volt a bemutató, itthon viszont még egy kicsit várnunk kell rá.

A jó hír, hogy a hazai mozik is műsorra tűzik az alkotást, de csak kicsit több, mint egy hónap múlva: a magyarországi premier március 7-én lesz.

Több ismerős arcot is viszont láthatunk a filmben: Regina George karakterét Reneé Rapp alakítja, Aaron bőrébe A nyár, amikor megszépültem Conradja, Christopher Briney bújik, Tina Fey és Tim Meadows visszatérnek, mint Ms. Norbury és Duvall igazgató, Gretchen szerepét a Szeretettel: Victor Lake-je, Bebe Wood játsza, mellettünk pedig még többek között az Emily Párizsban sztárja, Ashley ParkAngourie RiceAuliʻi CravalhoJaquel SpiveyAvantika VandanapuJenna FischerBusy Philipps, és Jon Hamm is feltűnik a vásznon.

Az alkotás betétdalait tartalmazó album az amerikai premierrel együtt jelent meg, rajta Reneé Rapp és Megan Thee Stallion közösével, a Not My Fault-tal.