Itt az első betekintő a Squid Game 2. évadába

A folytatás idén érkezik.

2021-ben startolt el a Squid Game, vagy magyar címén a Nyerd meg az életed a Netflixen, és azonnal hatalmas sikert aratott. Csak a megjelenést követő első négy hétben több, mint 1,6 milliárd órát töltöttek vele a nézők, ezzel pedig a streaming platform legsikeresebb sorozatává nőtte ki magát. Nem csoda hát, hogy be is rendelték belőle a második évadot, mely idén érkezik, most pedig az első betekintőt is megkaptuk hozzá.

Sajnos azonban a csupán 17 másodperces videóból nem sok minden derül ki. A történet főszereplőjét, Szong Gihunt (I Dzsongdzse), vagyis a 456-os játékost láthatjuk benne, amint eltökéli magát, hogy bosszút áll a kegyetlenségekért, amiket elszenvedett a többi játékossal egyetemben.

Az első évadban 456 anyagi gondokkal küzdő játékos szállt versenybe a 45,6 milliárd vonos fődíjért, amiért csupán gyerekjátékokat kellett teljesíteniük. A gond csak annyi volt, hogy a vesztesek nemcsak, hogy kiestek a játékból, de meg is ölték őket, így a legapróbb hiba is az életükbe kerülhetett.

A második évad premierének dátumáról egyelőre nincs hír.