Májusban jön az idei Szigeten is fellépő Becky Hill második albuma

Új lemezzel jelentkezik a slágergyáros énekesnő.

Három éve adta ki első lemezét Becky Hill, majdnem egy évtizeddel azután, hogy feltűnt a brit The Voice tehetségkutatóban, azonban a folytatásra szerencsére nem kell még 10 évet várni. Az aranytorkú énekesnő bejelentette ugyanis, hogy idén május 31-én érkezik a második albuma, mely a Believe Me Now? címet kapta.

Hatalmas öröm volt ezen a lemezen dolgozni, visszatérni a dance gyökereimhez, elmesélni a történeteimet, és érezni azt a magabiztosságot, amiről nem is tudtam, hogy bennem van. Nagyon büszke vagyok rá, és hálával tölt el, hogy elkészíthettem

– írta a közösségi oldalain.

A borítóért lapozz az alábbi Instagram posztban:

A korongon összesen 14 track kap helyet, köztük az eddig megjelent szerzemények, a Side Effects, a Disconnect, és a Never Be Alone is, melyek mind-mind szépen teljesítenek az énekesnő hazája, az Egyesült Királyság slágerlistáján.

Becky turnéra is indul a lemezzel, ráadásul karrierje első saját arénás koncertsorozatára. Ez sajnos csak az Egyesült Királyságra korlátozódik, azonban szerencsére jópár fesztiválon is színpadra lép idén, köztük a Szigeten is augusztus 11-én – a jegyinfókért katt ide! Nem ez az első alkalom, hogy hazánkban lép fel az énekesnő. 2022-ben a Balaton Soundon láthatta a magyar közönség, és egy igencsak emlékezetes koncertet villantott, így biztosak lehetünk benne, hogy idén sem fog csalódást okozni.

A Believe Me Now? című albumot ide kattintva tudod előre lementeni.