Egy kis throwback: világszerte elérhetővé vált Zara Larsson legelső albuma

A lemez eddig csak a skandináv országokban jelent meg hivatalosan.

Zara Larsson nevét 2015-ben ismerte meg az egész világ, mikor is a Lush Life című dalával több tucat ország slágerlistáját letarolta, majd az elkövetkezendő években slágert slágerre halmozott, azonban a hazájában, Svédországban ekkora már hűséges rajongótábort tudhatott magáénak. Az első nemzetközi albumát 2017-ben dobta piacra So Good címmel, azt viszont valószínűleg csak a legnagyobb fanok tudják, hogy már ezelőtt is megjelent egy lemeze, ami kizárólag a skandináv országokban volt elérhető – egészen ezidáig.

A 1 című korong a mai naptól streamelhető világszerte többek között a Spotify-on és az Apple Music-on is. Az eredetileg egy évtizede, 2014-ben megjelent kiadványon összesen 14 track található, melyek közül anno három, az Uncover, a Carry You Home, és a Rooftop is a svéd slágerlista top 10-ében landolt. Ismerősen csengenek ezek a dalcímek? Nem véletlenül.

Igaz, a teljes lemezt eddig hivatalosan csak Skandináviában lehetett hallgatni, az előbb említett szerzemények elérhetőek voltak világszerte is, csak más formában. Pár hónappal a debütáló albuma megjelenése után, 2015. januárjában ugyanis kiadott Zara egy EP-t Uncover címmel, melyre 6 került rá a 1 lemez dalai közül – ez volt az első nemzetközi kiadványa.

Nem ez az egyetlen megjelenés, amivel idén megörvendezteti a rajongóit az énekesnő. Kicsit több, mint egy hét múlva, február 9-én érkezik a várva várt új albuma, mely a Venus címet kapta, és olyan slágerek kaptak rajta helyet, mint a Can’t Tame Her, az End of Time, a David Guettával közös On My Love, vagy éppen a legújabb You Love Who You Love.

És ha ez még nem lenne elég, turnéra is indul a sztár, melynek keretein belül március 8-án Bécsbe is ellátogat – a jegyinfókért katt ide!