Európát célozza meg az Eurovíziós Dalfesztivált is megjárt Benjamin Ingrosso

Benjamin Ingrosso neve valószínűleg azoknak, akik figyelemmel követték a 2018-as Eurovíziós Dalfesztivált lehet ismerős, ugyanis akkor Svédország színeiben a Dance You Off c. slágerével szállt versenybe, ahol végül top 10-es helyezéssel zárta a megmérettetést. Az elmúlt években az északi országokra fókuszált és ott jelenleg is az egyik legnagyobb popszupersztár – most pedig nemzetközi vizekre szeretne evezni.

Ezt pedig Kite c. slágergyanús dalával, illetve a tavaszzal kezdőd Better Days Tour nevű turnéjával próbálja megvalósítani – olyannyira, hogy az új megjelenését olyan előadókkal írta, akik Britney Spears vagy Zayn slágereit is szerezték, illetve olyan producerekkel dolgozott rajta, mint aki Lady Gagával, Madonnával vagy Avicii-vel is dolgozott. A dalt egyébként a svéd P3 Gold gálán mutatta be és soron következő, főként angol nyelvű lemezének az előfutára is.

Kite számomra egy olyan történetet mesél el, amikor egy új emberrel találkozol és azt érzed, hogy minden lehetséges. Azt az eufóriát és szabadságot próbálom átadni benne, amit ez a személy ad neked, aki a fellegekbe repít

– mondta az előadó.

A dalhoz egyébként egy izgalmas kisfilm is készült, igazi Ingrosso stílusban: