Benson Boone másodpercek alatt viral lett TikTokon

A GHOST TOWN óta tinédzser srácból férfivá cseperedő Benson Boone ma, a rajongói nyomásnak eleget téve a tervezetteknél sokkal korábban, végre megjelent legújabb Beautiful Things című számával. Az új dalban ezúttal romantikus verzék és vulkanikus refrén alkot tökéletes egységet a TikTokon is népszerű GenZ sztár nyers, ugyanakkor érzelemdús hangjával, ezzel karrierjének új fénypontjához érve.

A 2023-as év igazi áttörést hozott az ifjú tehetségnek. Amellett, hogy az MTV nemzetközi PUSH artistjának választotta októberben, PULSE című EP-jét, amin olyan dalok szerepeltek, mint a What Was, Little Runaway és Sugar Sweet több tízmillióan hallgatták a streamoldalakon. Benson emellett sold-out turnéra indult Észak-Amerikában és Európában, amit megható, „To Love Someone” című dalának megjelenésével koronázott meg év végén.

A most megjelent Beautiful Things videóklippel is párosul, amely gyönyörűen ül bele a dal minden hangulatába. Az alapvetően imidzsklipnek mondható anyag csodálatos tájon forgott, az érzelmesebb dallamokhoz párosított képek tökéletesen illenek a romantikus hangulathoz, míg a markáns refrént a hegyek rusztikussága és magassága teszi még erőteljesebbé Boone érzékletes kifejezésmódja mellett.