Februárban jön Lady Gaga nagy visszatérése?

Az új albuma is idénre várható.

Alapból izgalmas évnek néznek elébe Lady Gaga rajongói, ugyanis októberben jelenik meg kedvencük új filmje, a Joker: Folie à Deux, most pedig újabb örömhírt kaptunk az énekesnő háza tájáról. Egy megbízható bennfenntes szerint, aki a Chromatica érában több dolgot is megosztott a rajongótársaival, amik később igaznak bizonyultak, elárulta, hogy még idén érkezik a sztár új albuma, a nagy visszatérése pedig már a nyakunkon van.

A forrás szerint Gaga még a Joker megjelenése, vagyis október előtt kiadja a soron következő, hetedik lemezét, az első dal pedig februárban jön róla. Nem lenne meglepő, hiszen idén már kétszer is posztolt képeket az előadó a stúdióból, megerősítve ezzel, hogy dolgozik az új zenéjén, hiszen a filmje dalait már tavaly felvették.

De ez még nem minden: a pletykák szerint ugyanis a sztár az idei Grammy-n is fellép, ami amerikai idő szerint február 4-én kerül megrendezésre. A gála az elmúlt héten kétszer is posztolt Gagáról a közösségi oldalaikon, a rajongók pedig úgy gondolják, ezzel arra utalnak, hogy ő is színpadra lép az est folyamán.

Természetesen még semmi nincs hivatalosan bejelentve, így csak találgathatunk, és mindenki eldöntheti magának, hogy hisz-e a bennfennteseknek, vagy sem.

Az énekesnő legutóbbi popalbuma, a Chromatica majdnem 4 éve, 2020. májusában jelent meg, de nem ez volt az utolsó alkalom, hogy új zenével örvendeztette meg a fanokat. Egy évre rá három lemezt is piacra dobott – a Tony Bennett-tel közös Love for Sale-t, a Dawn of Chromatica című remix gyűjteményt, és a Born This Way 10. évfordulós kiadását – 2022-ben pedig ő énekelte a Top Gun: Maverick című film betétdalát, a Hold My Handet. Legutóbb a egy közreműködésben hallhattuk tavaly, ami nem más volt, mint a The Rolling Stones-szal és Stevie Wonderrel közös Sweet Sounds of Heaven