Hetek óta próbáltak betörni Taylor Swift otthonába

A pop szupersztárjainak nem könnyű hétköznapi életet élni, pláne, ha te magad vagy Taylor Swift. Egy férfit tartóztattak le a napokban, amiért hetek óta az énekesnő New York City-ben található háza körül ólálkodott, illetve be is akart törni az énekesnőhöz.

Szerencsére, az eset során Taylor nem tartózkodott otthon, a szomszédok és a környéken élők pedig egyből a rendőrséget informálták, amikor azok kiérkeztek a hívásra. A szemtanúk úgy fogalmaztak, egy zavart férfire lettek figyelmesek az elmúlt időszakban, aki a Franklin Streeten járkált, illetve, hogy be akart lépni az épület területére.

Nem egy forrás és szemtanú erősítette meg, hogy a férfi tényleg az énekesnő rezidenciáját figyelte meg és próbált több alkalommal is bejutni hozzá, ez pedig már heteken át tartott, majd jelezték a rendőrségnek, hogy állva alszik, láncdohányos, sokat kiabál és kellemetlen a jelenléte az emberek számára.

Egy, a nevét elhallgatni kérő szemtanú úgy fogalmazott, hogy délután egy körül találkozott vele, és Taylor ajtajánál állt, igaz azt nem tudja, hogy kopogott-e vagy nyomott-e csengőt. Egy másik szemtanú azt mondta, „amikor a férjem megkérdezte, hogy mégis mit csinál az épületben, annyit mondott, hogy látni akarja Taylor-t„. A képek alapján könnyen meglehet, hogy volt olyan időszak, amikor egy időben tartózkodtak az épületben, mert Swift ekörül az Electric Lady Studióban dolgozott.