Videó: tragikusan fiatalon elhunyt rajongójának üzent Billie Eilish

Madison csupán 18 éves volt.

A napokban borzalmas tragédia történt egy egyetemista lánnyal, Madison Alfanoval, aki úgy utalt magára, mint a legnagyobb Billie Eilish rajongó az egész világon. A csupán 18 éves diák autóbalesetet szenvedett, és azonnal életét vesztette a helyszínen. Madisont nem csak a családja és a barátai gyászolják, de a Billie fanok is, akikkel az énekesnő iránti szeretet hozta össze őt.

Az egyikük, akivel egy iskolába jártak, egy kis projektbe is belevágott elhunyt rajongótársa tiszteletére: felkérte a fanokat világszerte, hogy küldjenek neki videókat Madisonról, amit aztán összevág majd az emlékére, a családja részére. A kezdeményezést a tragikusan fiatalon elhunyt lány édesapja is megosztotta, és arra kérte az internet népét, hogy juttassák el a sztárhoz, hiszen ezzel a lánya legnagyobb álma válna valóra – még akkor is, ha már ezt sajnos nem élhette meg.

A projekt pedig el is jutott Billie-hez, mi több, ő maga is küldött egy megható videót hozzá:

Szia, Billie vagyok. Madison, ha hallasz engem, szeretném, ha tudnád, hogy nagyon szeretlek. Őszinte részvétem. Teljesen le vagyok sújtva, amiért ennyire fiatalon kellett itt hagynod ezt a világot. Nyugodj békében, drága lány. Nagyon-nagyon szeretlek. Örökkön örökké velem leszel. Rengeteg szeretetet küldök neked, a családodnak, és a barátaidnak is.