Máris új zenével jön Lana Del Rey? Hallgass bele az új dalába

Egy részletet osztott meg az énekesnő az új szerzeményéből.

Mostanában igencsak elkényezteti a rajongóit Lana Del Rey. Még egy éve sincs, hogy megjelent a legutóbbi albuma, a Did You Know That There’s a Tunnel Under Ocean Blvd, de úgy néz ki, máris új zenét készül kiadni: az énekesnő az Instagram oldalán osztott meg egy 48 másodperces részletet a legújabb szerzeményéből.

A posztban a country producer Luke Lairdet jelölte meg, így valószínűleg vele készítette el a dalt, melynek a címét is elárulta, ami nem más, mint Henry, come on.

Lana nem először kóstol bele a country zenébe. Tavaly december elején adta ki a saját változatát az 1971-es Take Me Home, Country Roads című slágerből, ami szintén ezt a stílust képviseli.

Azt egyelőre nem tudni, hogy mikor jelenik meg az énekesnő új zenéje, de abszolút nem lepődnénk meg rajta, ha hamarosan teljes egészében is hallgathatnánk. Az elmúlt nem egész öt évben ugyanis nem kevesebb, mint 4 albummal örvendeztette meg a fanokat, melyek közül kettőt ráadásul ugyanabban az évben dobott piacra.

A tavalyi Did You Know That There’s a Tunnel Under Ocean Blvd egyébként hatalmas sikert aratott mind a rajongók, mind pedig a kritikusok köreiben. Az A&W című dalát több neves publikáció is 2023. legjobb szerzeményének kiáltotta ki, az idei Grammy-díjátadón pedig összesen 5 jelölést sikerült bezsebelnie – többet, mint eddigi karrierje során valaha.