Érkezik Camila Mendes első filmje a Riverdale óta

A premier február elején lesz.

Február elején érkezik Camila Mendes első filmje, mióta tavaly, hat év után véget ért a Riverdale című sikersorozata. Az alkotás az Upgraded címet kapta, és egy romantikus vígjáték lesz, így nem csoda, hogy Valentin-nap környékére tervezte be a streaming platform a premiert.

A történet középpontjában egy ambíciózus gyakornok, Ana Santos áll, aki arról álmodozik, hogy a művészvilágban csinál karriert magának, a főnöke pedig a menő galériatulajdonos, Claire. Anával nagyot fordul a világ, amikor fontos üzleti útra küldik Londonba, és a pazar, első osztályos útja során a repülőn találkozik Williammel, egy gazdag és jóképű angol agglegénnyel. A srác összetéveszti Anát a főnökével, Ana pedig belemegy a játékba, amiből először szerencsésen jön ki, azonban a hazugság egy idő után veszélybe sodorja mind az állását, mind pedig az új románcát.

A filmhez már az előzetes is befutott:

Az alkotásban Camila nem csak a főhőst alakítja, hanem a produceri munkálatokat is ő látta el, mellette pedig a Shadow and Bone – Árnyék és csont című sorozat sztárját, Archie Renaux-t láthatjuk a főszerepben, de feltűnik még a képernyőn Marisa Tomei, Thomas Kretschmann, Gregory Montel, Aimee Carrero, Andrew Schulz, Rachel Matthews, Lena Olin, és Saoirse-Monica Jackson is.

Az Upgraded február 9-én válik elérhetővé az Amazon Prime Video-n.