A Wednesday 2. évadáról mesélt Jenna Ortega

Akciódúsabb lesz, mint az első, és a horror felé hajlik majd.

2022. novemberében startolt el a Netflixen a Wednesday című sorozat, és egyből le is tarolta az egész világot. Jelenleg is a streaming platform top 10-es listájának az élén csücsül, mint a legnépszerűbb angol nyelvű széria 252 millió megtekintéssel, ami majdnem a duplája, mint a második helyezettnek. Nem csoda hát, hogy tavaly januárban be is rendelték belőle a második évadot, amiről most a főhőst alakító Jenna Ortega mesélt egy kicsit.

A színésznőt a tegnapi Emmy-díjátadó vörös szőnyegén csípte el az E! tévécsatorna, akiknek elárulta, hogy végre elolvashatta a folytatás forgatókönyvének egy részét: elmondása szerint sokkal akciódúsabb lesz, mint az első felvonás, és a horror műfaja felé húz majd.

Sokkal inkább a horror műfaja felé hajlik a második évad, és nagyon-nagyon izgalmas lesz. Természetesen szükség van arra, hogy Wednesday egy kicsit fejlődjön, mint karakter, de úgy igazából soha nem változik meg, és ez a legcsodálatosabb dolog benne. Lesz benne jópár vicces poén, minden nagyobb volumenű, mint az első évadban, és sokkal akciódúsabb lesz. Minden egyes epizód egyre inkább olyan lesz, mint egy film, ami nagyon király

– nyilatkozta.

Az új részek forgatása eredeti tervek szerint tavaly ősszel kezdőzött volna, azonban ezt keresztbehúzták a hollywoodi sztrájkok, így végül csak idén áprilisban indulnak a munkálatok. Emellett a helyszín is változott: míg az első évadot a szomszédos Romániában vették fel, addig a másodikhoz Írországot választották.

A történetről eddig szinte semmit nem tudni, csupán pár morzsát szórtak el róla a készítők. Elmondásuk szerint betekintést nyerhetünk majd Wednesday kapcsolatába az édesanyjával, és kevesebb lesz benne a romantikus szál.

Arról egyelőre nincs hír, hogy mikorra tervezik a premiert.