Eladományozta a gitárját Harry Styles, néhány millióért akár te is megvehetek

Bárki megveheti a hangszert, jelenleg több, mint 3 millió forintért.

Harry Styles mindig is előszeretettel jótékonykodott, és most sincsen ez másképpen. Mi több, az énekes most lehetőséget is biztosít arra, hogy a rajongói is hozzájuthassanak egy igencsak különleges, dedikált relikviájához, igaz, ehhez elég mélyre kell nyúlniuk a pénztárcájukba. A sztár ugyanis az egyik aláírt gitárját adományozta árverésre: a kezdő ár 700 dollár, azaz nagyjából 242 ezer forint volt, azóta azonban már 14-en licitáltak rá, így jelenleg 9000 dollárért, vagyis több, mint 3 millió forintért kelhet el, és ez az összeg még bőven mehet feljebb is.

A hangszer, amit a szerencsés ajánlattevő magáénak tudhat majd, egy 1999-es Gretsch White Falcon elektromos gitár, melyet Harry a szignója és a dedikálás éve, vagyis 2023. mellett egy szívecskével, és egy kis spirállal is ellátott.

Az árverésből befolyt összeggel a MusiCares alapítványt támogatják az aukció szervezői, akik 1993. óta a zeneiparban dolgozóknak nyújtanak segítséget több területen.

A sztár egyébként nem csak az egyik gitárját, de a debütáló albuma egy dedikált példányát is felajánlotta a jótékony célra, ez jelenleg 432 ezer forintért kelhet el.

Ha esetleg kedvet kaptál hozzá, hogy licitálj a relikviákra, ezen a linken teheted meg.