Ő lenne Dua Lipa új pasija?

Egy brit színésszel randizik az énekesnő.

Dua Lipa többször hangsúlyozta, hogy a várva várt harmadik albuma felvezető dala, a Houdini a szinglilétet ünnepli, és az egyedülálló élet pozitív oldalairól íródott, ám most úgy fest, nem szingli többé az énekesnő. A napokban ugyanis részt vett A levegő urai című sorozat bemutatóján Los Angeles-ben, az afterparty-n pedig a széria egyik szereplőjével, Callum Turnerrel kapták lencsevégre, eléggé intim helyzetben.

A két sztár a szemtanúk szerint egész este egymással voltak, ahogy a videón is látszik, egymásba karolva táncoltak, és egy pár csók is elcsattant közöttük.

A TMZ videója és a jelenlévők beszámolói után természetesen egyből azt kezdték találgatni a rajongók, hogy vajon tényleg egy párt alkot-e a színész és az énekesnő, a Page Six forrásai szerint pedig a kérdésre a válasz: igen.

Eléggé új a kapcsolat, de teljesen megőrülnek egymásért

– nyilatkozta a bennfentes.

Még ha új is a kapcsolat, nem valószínű, hogy egy futó románcról lenne szó, hiszen Dua kizárólag Callum kedvéért vett részt a premieren, hogy őt támogassa – más kapcsolódása nincs is az egyébként január 26-án az Apple TV+-ra érkező sorozathoz.

A 33 éves brit színész neve olyan alkotásokból csenghet ismerősen, mint a Háború és béke, a Ripper Street, Az utolsó szerelmes levél, a Legendás állatok és megfigyelésük – Dumbledore titkai, vagy éppen a Legendás állatok – Grindelwald bűntettei, a színészkedés mellett pedig modellként is tevékenykedik.

Dua tavaly még a francia rendezővel, Romain Gavras-szel volt együtt, ám a hónapokon át tartó kapcsolatuk az év végén véget ért, a hírek szerint azért, mert nem volt elég idejük egymásra a munkájuk mellett.