A ’90-es évek rap klasszikusába lehelt új életet Ella Henderson

Íme az Alibi!

Kinek ne csengene ismerősen Coolio 1995-ös rapslágerének, a Gangsta’s Paradise-nak a dallama? Ehhez a jól ismert és a mai napig népszerű klasszikushoz nyúlt most vissza Ella Henderson, és lehelt bele új életet a Rudimental segítségével – így született meg az Alibi című közösük. A nagyközönségnek már az első pillanattól bejött a drum & bass track: a TikTok videót, amiben az első részletet megosztotta belőle, majdnem 300 ezren megnézték, a brit sztár pedig nem késlekedett, és pár napra rá, a 28. születésnapján ki is adta a szerzeményt.

Tudtam, hogy minél előbb ki szeretném adni ezt a dalt, amint láttam, hogy mennyire szeretitek a részletet, amit megosztottam belőle, és nem is találhattam volna rá jobb alkalmat, mint a szülinapom

– írta az Instagram oldalán.

Az előadó elmondása szerint az Alibi egy toxikus exéről íródott, aki valószínűleg ezek után már kétszer is megbánta, hogy kitolt vele.

A 2012-es brit X Factorban feltűnt aranytorkú énekesnő 8 év után 2022-ben adta ki az Everything I Didn’t Say című második albumát, melyen olyan slágerek kaptak helyet, mint a Take Care of You, a Crazy What Love Can Do, vagy éppen a Let’s Go Home Together. Tavaly sem tétlenkedett zeneileg, és egy rakat közreműködéssel örvendeztette meg a rajongóit, köztük például a Switch Disco-val közös Reacttel, vagy éppen a Nathan Dawe és Joel Corry segítségével készült 0800 Heavennel.