Újra színészkedni szeretne Olivia Rodrigo

Azt is elárulta, milyen filmben játszana szívesen.

Olivia Rodrigo szinte napra pontosan három éve tört be tornádóként a zeneiparba, és forgatta fel fenekestül azt. Mára már maga mögött tudhat két albumot, egy világkörüli turnét, és napjaink egyik legnépszerűbb énekesnőjeként tartják számon. A sztár idén februárban ismét útnak indul a GUTS koncertsorozatával, és egészen nyár végéig meg sem áll majd, így nem sok mindenre lesz ideje mellette, azonban a napokban elárulta, hogy valamikor a jövőben ismét szeretne színészkedni.

Olivia a Governor’s Awards-on vett részt, ahol a Variety riportere kérdezte arról, szívesen visszatérne-e a képernyőre.

A millió dolláros kérdés! Igen, szeretnék, úgy gondolom, jó móka lenne. Imádom a filmeket, és imádok történeteket mesélni

– kezdte.

És hogy milyen filmben játszana a legszívesebben?

Jó kérdés! Nagyon szeretnék egy felnőtté válásról szóló alkotásban szerepelni, talán még azelőtt, hogy én magam is felnőtt leszek. Vagy lehet, hogy már most felnőtt vagyok? Nem is tudom!

A sztárnak nem lenne újdonság a színészkedés, ugyanis színészként kezdte a karrierjét. Első szerepét a 2015-ös An American Girl: Grace Stirs Up Success című filmben zsebelte be, melynek a megjelenésekor csupán 12 éves volt, de feltűnt a Disney Bizaardvark című sorozatában is, a leghíresebb alakítását pedig természetesen a High School Musical: A musical: A sorozatban nyújtotta.

Elmondása szerint a zenélésben és a színészkedésben az a közös, hogy mindkettővel történeteket tud elmesélni, számára pedig ez a legfontosabb.

Egyszerűen szeretek történeteket mesélni. Ez a legizgalmasabb dolog számomra, akár egy dalon, akár egy filmen keresztül.

Olivia várva várt második albuma, a GUTS tavaly szeptemberben került a boltok polcaira és a streaming platformokra, és olyan slágerek kaptak rajta helyet, mint például a vampire, a bad idea right? vagy éppen a get him back!. A GUTS világkörüli turné február 23-án startol el Palm Springs-ben, majd április végén kanyarodik Európa felé, ahol olyan nagyvárosokban láthatják a rajongók, mint Dublin, London, Amszterdam, Berlin, Párizs, Lisszabon, Frankfurt, Köln, vagy éppen Barcelona.