Az Eufória, A Fehér Lótusz, és a Te sztárjával erősít a Mosolyogj 2. része

A folytatás idén októberre várható.

2022. szeptemberében jelent meg a Mosolyogj című horror, ami olyan sikert aratott, melyre még a készítői sem számítottak. A film eredetileg egyből a Paramount+ streaming platformra került volna fel, azonban a próbavetítéseken annyira pozitív visszajelzéseket kapott, hogy helyette inkább mozikba küldték, ahol több, mint 217 millió dolláros bevételt hozott – az alkotás összvissz 17 millió dollárból készült el. Nem csoda hát, hogy pár hónapon belül zöld utat is kapott a folytatás, melynek a szereplőgárdájához csatlakozott Lukas Gage is.

A 28 éves színész neve több sikersorozatból is ismerős lehet. Szerepelt többek között az Eufória első évadában, a Szeretettel: Victor című alkotásban, A Fehér Lótuszban, tavaly pedig a Te negyedik évadában láthattuk. Lukas mellett Naomi Scott kapta a főszerepet a Mosolyogj második részében, a rendezői székbe pedig ismét Parker Finn ül majd.

A rendező elmondása szerint a folytatás merőben más lesz, mint az első rész:

Egy csomó izgalmas dolog van még a Mosolyogj univerzumában, amit felfedezhetünk. Teljesen új lendülettel szeretnék belevágni a folytatásba, és olyat alkotni, amire a közönség egyáltalán nem számít. És persze keresem az új lehetőségeket is arra, hogy hogyan tudnám megijeszteni őket

– nyilatkozta.

A Mosolyogj első részének a főszereplője Sosie Bacon volt. A színésznő egy Rose Cotter nevű pszichológust alakított, akit, miután az egyik páciense bizarr módon öngyilkos lesz a szeme láttára, egy furcsa, természetfeletti entitás kezd kísérteni.

A folytatás történetéről eddig semmit sem tudni, az viszont biztos, hogy a tervek szerint idén október 18-án kerül majd a mozikba.