Már itthon is nézhető Paul Mescal új filmje a Prime Video-n

Az alkotás egy igencsak nyomasztó pszicho-thriller.

Paul Mescal csillaga az utóbbi években egyre csak felfelé ível. Az ír színész nevét a 2020-as Normális emberek című sorozatnak köszönhetően ismerte meg a nagyvilág, majd olyan kritikusok által agyondicsért filmekben tűnt fel, mint például Az elveszett lány, a Volt egyszer egy nyár, vagy éppen az Isten teremtményei, a legutóbbi alkotás, amiben szerepelt, A látogató, pedig tavaly ősszel került az amerikai mozikba. Bár a film hazánkban nem kapott mozis premiert, végre, 3 hónappal a külföldi bemutató után itthon is nézhető az Amazon Prime Video-n.

A jövőben játszódó történet egy igencsak nyomasztó és nehéz filozófiai kérdéseket felvető pszicho-thriller sci-fi elemekkel megspékelve, melynek a középpontjában egy házaspár, Hen és Junior állnak. A két fiatal egy kieső farmon élnek, azonban a a nyugalmukat egy idegen zavarja meg, aki furcsa hírrel érkezik hozzájuk. Juniort ugyanis kiválasztották egy kötelező munkára a űrben, a férfit pedig egy élethű androiddal cserélnék le, hogy amíg távol van, a felesége ne legyen egyedül.

Paul mellett Saoirse Ronant és Aaron Pierre-t láthatjuk a főszerepben, és érdekesség, hogy a film operatőre a magyar Erdély Mátyás volt. 

A disztópikus alkotás a kanadai író, Iain Reid 2018-as, azonos című regényén alapszik, azonban nem lopta be magát annyira a kritikusok szívébe, mint az ír színész korábbi filmjei. A Rotten Tomatoes oldalon csupán 25%-os az értékelése a 100-ból, a Metacritic-en pedig 44, ugyancsak a 100-ból.