Idén végre megjelenik Lauren Jauregui első albuma

Ő lesz a második Fifth Harmony lány, aki szólólemezzel jelentkezik.

Lauren Jauregui még tinédzser volt, amikor a Fifth Harmony tagjaként harmadikként végzett az amerikai X Factorban, és minden idők egyik legsikeresebb lánybandájává váltak. A csapat 2018-ban oszlott fel, és bár azóta az énekesnő elszórtan jelentkezett szólózenével, a debütáló albumát még mindig nem kaptuk meg – azonban úgy fest, már nem kell sokat várnunk rá.

Lauren az X (korábban Twitter) oldalán osztotta meg a rajongóival, hogy az első lemeze idén, 2024-ben érkezik.

Az egyetlen célom a zenémmel, hogy olyan embereket találjon meg, akiknek szüksége van a vigaszra, amit nyújtani tudok vele… Hogy érzelmeket váltson ki belőlük, kevésbé érezzék egyedül magukat a világban tőle, és örömöt okozzon számukra. A debütáló albumom 2024-ben jön

– írta.

Az énekesnő első szólódala, az Expectations még 2018-ban megjelent, azonban az első hosszabb lélegzetvételű munkájára, a Prelude EP-jére egészen 2021-ig kellett várni. Tavaly szintén piacra dobott egy EP-t In Between címmel, és eddigi karrierje során olyan előadókkal dolgozott egy-egy kollab erejéig, mint Halsey, Steve Aoki, vagy éppen Ty Dolla Sign.

A sztár elmondása szerint a szívét-lelkét beletette az eddigi két középlemezébe, és ezek eredetileg a debütáló albumának indultak, azonban a közönsége nem úgy reagált rájuk, ahogy azt ő tervezte. Ha idén végre sikerült megjelentetnie a korongját, ő lesz a második Fifth Harmony lány, aki szólóalbummal jelentkezik – az első természetesen Camila Cabello volt, aki a 2016-os kilépése óta már három albumot is maga mögött tudhat.

És hogy mire számíthatunk Lauren debütáló anyagától? Arról egyelőre nem sokat tudni, de annyit elárult, hogy személyes és introspektív lesz, és saját bevallása szerint rengeteget fejlődött az elmúlt pár évben, mint szólóelőadó. A legnagyobb inspirációi az olyan női előadók, akik nem félnek kifejezni önmagukat, mint például Amy Winehouse, Mariah Carey, Whitney Houston, Lana Del Rey, Lady Gaga, Shakira, vagy éppen SZA, így biztosan lesznek rajta érzelmes balladák, melyekben kiereszti a hangját, és pörgősebb szerzemények is.

A pontos megjelenési dátumról még nem hullott le a lepel.