Lehullott a lepel Zendaya új filmjének a plakátjáról, így kiderült, mikor kerül a mozikba

Az alkotás áprilisban érkezik a mozikba.

Mint ahogy már mi is beszámoltunk róla, érkezik Zendaya új filmje, a Challengers, melyet a Szólíts a neveden rendezője, Luca Guadagnino jegyez, a színésznő mellett pedig Josh O’Connor és Mike Faist is feltűnik benne. Az előzetest már tavaly nyáron megkaptuk, most pedig lehullott a lepel a plakátjáról is, melyről kiderült, hogy az alkotás idén április 26-án kerül az amerikai mozikba, így nagy valószínűséggel hazánkban is ekkortájt lesz a premier.

A dráma története szerint Tashi (Zendaya) egy profi teniszező, aki már csak edzőként tevékenykedik. A férje, Art egy középszerű játékos volt, egészen addig, míg a felesége világhírű Grand Slam bajnokot nem faragott belőle, azonban a szerencséje jópár vesztes játszma után úgy tűnik, megfordult. 

Annak érdekében, hogy átlendítse az elmúlt időszak nehézségein, Tashi benevezi egy Challenger tornára, ahol Art a háló másik oldalán az egykoron ígéretes, mára már kiégett Patrickkel találja magát szemben. A csavar csak annyi, hogy a férfi a volt legjobb barátja, és a felesége exe is egyben, így egy bonyolult szerelmi háromszög alakul ki a főszereplők között.