Befejeződött a Heartstopper 3. évadának forgatása

Egy lépéssel közelebb kerültünk az új részekhez.

Egy lépéssel közelebb kerültünk a Heartstopper, vagyis a Fülig beléd zúgtam következő fejezetéhez, ugyanis a Netflix bejelentette, hogy hivatalosan is véget ért a harmadik évad forgatása. A streaming platform egy kép kíséretében osztotta meg a hírt a rajongókkal, melyen a sikersorozat két főhősét, Kit Connort és Joe Locke-ot láthatjuk a történet megálmodója, Alice Oseman mellett. A munkálatok kevesebb, mint három hónapja, októberben kezdődtek meg, és valószínűleg jövő nyárnál előbb nem kapjuk meg az új részeket.

És hogy mire számíthatunk a harmadik évadban? Az előzőben a Truham gimi diákjai Párizsba utaztak egy iskolai kirándulás keretein belül, az új epizódok pedig a kiruccanás utáni időszakot mutatják be. Nick és Charlie kapcsolatában felüti a fejét a bizonytalanság: vajon Charlie képes lesz teljes mértékben megnyílni a barátja előtt, vagy továbbra is egyedül próbál majd megküzdeni a múltbéli sérelmeivel?

Elle (Yasmine Finney) végre tudja, hol szeretne tovább tanulni, és a Lambert sulira esik a választása. Azonban nem ez az egyetlen nagy változás az életében, hiszen összejött a legjobb barátjával, Tao-val (William Gao), így a tanulmányai mellett az új kapcsolatát is egyensúlyoznia kell.

A premier dátumáról egyelőre nem rántotta le a leplet a Netflix, azonban az előző évad alapján megtehetjük a tippjeinket. A második évad forgatása is december közepe környékén ért véget, és a részek augusztus elején kerültek fel a streaming platformra, így valószínűleg jövő nyáron számíthatunk a folytatásra.