Kiderült, mikor érkezik a Bridgerton család harmadik évada, és mire számíthatunk benne

Két részletben jönnek az új részek.

Jövő márciusban lesz két éve, hogy megjelent a nagysikerű Bridgerton család második évada, és bár idén megkaptuk a sorozat spin-offját, a Sarolta királyné-t, a rajongók mégis tűkön ülve várták már a nagy bejelentést, hogy vajon mikor érkezik a harmadik évad. Nos, a jó hír az, hogy megvan a dátum, az új részekre azonban még egy kicsit várnunk kell – egészen pontosan 5 hónapot.

A Netflix széria harmadik évada két részletben kerül fel a streaming platformra. Az első fele jövő május 16-án premierel, a második fele pedig kicsit kevesebb, mint egy hónappal később, június 13-án. A dátumokkal együtt egy rövid videót is kaptunk, amit ugyan előzetesnek nem neveznénk, de láthatunk benne pár jelenetet az új epizódokból.

És hogy mire számíthatunk a harmadik évadban? Penelope (Nicola Coughlan) kezd túllépni a régóta tartó érzelmeken, melyeket Colin (Luke Newton) felé táplál, miután meghallotta a becsmérlő szavakat, amiket róla mondott. Ettől függetlenül úgy látja, eljött az ideje, hogy férjet szerezzen magának, és lehetőleg egy olyat, aki elég személyes szabadságot biztosít neki ahhoz, hogy folytathassa a kettős életét, mint Lady Whistledown, messze az anyjától és a nővéreitől. Azonban Penelopénak nincs elég önbizalma, emiatt pedig minden próbálkozása borzalmas kudarcot vall. 

Eközben Colin új külsővel tért vissza a nyári utazásáról, és igencsak vonzó fiatalember lett belőle, de csalódott lesz, amikor Penelope, az egyetlen ember, aki mindig is önmagáért szerette, ridegen viselkedik vele. Elhatározza, hogy helyreállítja a barátságukat, ezért felajánlja neki, hogy a mentora lesz, és együtt elég magabiztossá teszik Penelopét ahhoz, hogy férjet találjon magának. Azonban a leckék egy kicsit túl jól kezdenek működni, így Colinnak be kell látnia, hogy nem csupán barátként tekint a lányra. 

A helyzetet bonyolítja a Penelope és Eloise Bridgerton (Claudia Jessie) közötti feszültség. Eloise szokatlan helyen tesz szert egy új barátra, Penelope pedig egyre több társasági eseményen vesz részt, ezáltal pedig egyre nehezebb is megtartania a tikták, hogy ő Lady Whistledown.

A premiert egyébként eredetileg idén decemberre tervezték, azonban az év végéhez közeledve egyre inkább világossá vált, hogy csúszni fog, amit több színész is megerősített.