Harry Styles anyukája helyretett mindenkit, aki beszólt az énekes új frizurájára

Elege lett a negativitásból.

Mint ahogy már mi is beszámoltunk róla, megvált a már védjegyének számító, hosszú tincseitől Harry Styles, és kopaszra borotválta a fejét, a rajongók véleménye pedig finoman szólva is megoszlott az új frizurájáról. Volt, akiknek tetszett a váltás, azonban sokan teljesen kiakadtak rajta – volt, aki egyenesen azt írta, hogy ezzel tönkretette az életét az énekes.

A rengeteg negatív kritikát már a sztár anyukája, Anne sem bírta szó nélkül hagyni, és Instagram oldalán tett helyre mindenkit, aki beszólt a fia új hajára.

Ha azt nézzük, hogy H mindig is a kedvesség és az elfogadás mellett állt ki, minden erejével azon van, hogy mindenkit pontosan úgy fogadjunk el, és értékeljünk, amilyen… ironikus, hogy ennyi negativitás éri azért, mert levágatta a haját. Bocsi, de egyszerűen nem értem #TPWK

– írta.

Harry először a U2 Las Vegas-i koncertjén mutatta meg a nagyvilágnak az új frizuráját, majd a napokban a márkája, a Pleasing Instagram oldalán posztolt egy képet róla.

Bár ő maga nem szólalt meg a negatív kritikákkal kapcsolatban, ha az anyukája posztolt róla, akkor biztosak lehetünk benne, hogy hozzá is eljutottak – és abban is, hogy ő sem értékeli őket túlságosan.