Újabb slágergyanús dallal jelentkezett Tate McRae, melynek a videóját Britney Spears inspirálta

Íme az exes!

Bár tavaly dobta piacra Tate McRae a debütáló albumát, az igazi áttörést mégis az idei év hozta meg számára. A második lemeze első dala, a greedy az eddigi legnagyobb slágere lett, és majdnem 40 ország slágerlistájának került be a top 10-ébe, most pedig megérkezett a folytatás. Az exes az elődjéhez hasonlóan slágergyanús szerzemény, amit az utolsó pillanatban csaptak hozzá a koronghoz.

Nem viccelek, fél óra alatt íruk meg az egészet, és össz-vissz 90 perc kellett ahhoz, hogy felvegyük és befejezzük a zenei alapot hozzá. Tulajdonképpen az utolsó utáni gondolataimat fogalmaztam meg benne, amik még a fejemben voltak, és szerettem volna rátenni az albumra

– mesélte a Rolling Stone-nak.

A trackhez egy fülledt és szexi klip is forgott, amit végig táncol az énekesnő, és ami első ránézésre is ismerős lehet, ez pedig nem véletlen. A kisfilmet ugyanis Britney Spears, egészen pontosan a pophercegnő ikonikus I’m a Slave 4 U videója inspirálta. 

Egyfolytában Britney videóit nézem, mert ő a legjobb. Minden klipjében odatette magát, és hihetetlenül jól táncol

– nyilatkozta Tate.

THINK LATER névre keresztelt album december 8-án érkezik, és 14 dal kapott helyet rajta. Az énekesnő turnéra is indul a lemezzel, melynek keretein belül jövő május 13-án a szomszédos Bécsbe is ellátogat – a jegyinfókért katt ide!