Világturnéra indul Tate McRae

Budapest nem, Bécs viszont helyet kapott a megállók közt.

Óriási sikerként könyvelheti el a még meg sem jelent második lemezét, a Think Latert Tate McRae, ugyanis az elmúlt évek egyik leggyorsabb terjedő dalát tudhatja magáénak greedy c. slágerével. Most pedig nyakába veszi a világot és megmutatja, milyen egy igazi y2k buli.

2024. május 13-án lép színpadra legközelebb hazánkhoz, mégpedig a szomszédos Bécsben ad majd koncertet a Think Later World Tour egyik állomásaként. Budapest most nem került fel a listára, de remélhetőleg 2025-ben majd benéz hazánkba is egy fesztivál fellépés erejéig.

Az énekesnő óriási sikerre tett szert greedy c. dalával, így nem lepődnénk meg, hogyha hamar elkapkodnák a jegyeket első nagyobb koncertsorozatának állomásaira. A think later c. lemez, melyet népszerűsít december 8-án érkezik. A jegyek ezen a linken elérhetőek, a jegyárusítás pedig november 10-én kezdődik majd.

A bejelentéssel együtt arra is fényderült, hogy az énekesnő előtt charlieonnafriday melegíti be a közönséget majd, akiről hamarosan hosszabban is publikálunk.