© Netflix

Jön az Elit 8. és egyben befejező évada

Méltó befejezést kap a sorozat.

Az X, vagyis régebben Twitter névre hallgató közösségi média felületen jelentette be a streaming óriás Netflix, hogy egyik legnépszerűbb, spanyol nyelvű sorozata, az Elit a végéhez közeledik – olyannyira, hogy a frissen berendelt 8. évad lesz az utolsó.

A 7. etap most pénteken, vagyis holnap érkezik a Netflixre – és már valószínűleg ember sincs a világon, aki tudja követni a szereplők váltakozását. Annyi biztos, hogy a 7. évadra teljesen lecserélődött már a szereplőgárda, de sikerült visszahozni az első évadokból ismert Omar Ayuso-t, szóval azért a készítők is belátják, hogy ez a sok cserélődés nem biztos, hogy jót tesz a márkának.

Épp a 8. évadot forgatjuk, ami az utolsó lesz az Elit történetében. Méltó és kellemes befejezést készítünk. Jamie (az egyik showrunner), a Netflix és én is úgy éreztük, hogy itt az ideje befejezni a történetet. Nagyon fáj ezt kimondani, mert jónéhány elképesztő évet tudhatunk magunk mögött, amelyek során csodálatos színészekkel találkozhattam, és egy csomó rendezővel dolgozhattunk közösen, az utolsó két évadban pedig itt volt nekünk Maribel is. Az Elit megváltoztatta mindenki életét, vannak olyan színészek, akik velünk kezdték pályafutásukat, most pedig a világ nagy sztárjai között vannak. Csodálatos, hogy ehhez is hozzájárulhattunk és az is felemelő érzés, hogy mennyi mindenki nézett minket a világon

– nyilatkozta Carlos Montero, a készítő.

A széria egyébként 2018-ban startolt el, és a készítők még tavaly is azt nyilatkozták, hogy legalább 10 évadosra tervezik – sajnos, ahogy látjuk, ez nem valósult meg.