Itt van Kállay Saunders újabb szerelmi története ezúttal egy új lánnyal 

Kállay-Saunders András ismét lecsupaszította szívét és küld nekünk egy ultraerős dobbanást belőle. A személyes ihletésű „MAKE YOU CRY” az ezt megelőző, közel félmilliószor streamelt „Homesick” folytatása is lehetne. Ám a klip egy új hölggyel és teljesen más forgatókönyvvel debütál: azt a típusú se veled se nélküled kapcsolatot jeleníti meg, amely sajnos, halálra van ítélve. Az éterien pörgős felvétel Andris gyakori alkotótársával, az ír dalszerzőzsenivel, anatuval koprodukcióban készült. Garanciát vállalunk a dallamtapadásért!  

Kállay Saunders miközben felváltva jár vállaival fizioterápiára és a Sztárbox című műsor miatt bokszedzésekre, azért – az ő szavaival élve -, a belső terápiát, azaz a zenélést sem mellőzi. A nemzetközi színvonalú és tehetségű előadó sokszor saját, múltbéli élményeiből merít: így történt ez utóbbi szerzeménye, a „Homesick” kapcsán, amely egy megbánt szakításról szólt. A nagy slágerpotenciált magában hordozó újdonság inkább egy toxikus kapcsolat himnusza lehetne.

A „MAKE YOU CRY” is egy részlet az életemből. Arról szól, hogy egy olyan személlyel vagy együtt, akinek semmi nem elég. Ugyan dúl a szerelem, mégis mindenben keresi a problémát és az ő szemszögéből mindig a másik személy a hibás. Habár úgy tűnik, mintha akarna változtatni ezen, de folyamatosan kudarcba fullad és a vége csak sírás lesz

mesélte Kállay Saunders.

 Állandó kollégáját, anatut vonta be ismét az alkotófolyamatokba és a track refrénje mellett az egyik verzében is hallhatjuk őt.

Az amerikai-magyar származású sztár előző klipjéhez képest most merőben más karakterű nővel, egy extrém szőkeséggel bukkan fel egy idilli és mégis reményvesztett környezetben. Sőt, a szemfülesek még lóháton is elcsíphetik a hírességet!