Ez az 5 dal maradt ki Taylor Swift koncertfilmjéből

A premieren Beyoncé is részt vett.

Itthoni idő szerint ma hajnalban tartották meg Taylor Swift nagysikerű, The Eras Tour nevű koncertsorozatának filmes bemutatóját, mely a hazai mozikba is érkezik november 3-ától. A Pannonia Entertainmenttel közösen a MUSICDAILY egy nyereményjátékot is indított, ahol a film egyik vetítésére tudtok jegyet nyerni: Facebook játékunk itt, Instagrammon futó verziója pedig itt érhető el.

Maga a koncert 3 és fél óra hosszúságú, de a film játékideje mindössze 2 óra 48 perc, szóval várható volt, hogy Taylor és a csapata könnyes búcsút vesznek több daltól is, most pedig kiderült, melyik 40 dal fért be a 45 helyett a listára. Érdekesség, hogy 2 meglepetés dal is bekerült a filmbe.

A premier estéjén az egybegyűltek, Swift és maga Beyoncé sem (igen, a szupersztár is megjelent a bemutatón) láthatta a The Archer-t, a ’tis the damn season-t, a no body, no crime-ot, a seven átvezetőt, a Wildest Dreams-t, a Long Live-t és a cardigan-t sem.

Ahogy írtuk, a vetítésen Beyoncé is megjelent, aki hasonlóan stadionokban turnézott legutóbbi, Renaissance c. lemezével, a vörös szőnyegen felvonuló szupersztárok közös képe pedig felrobbantotta az internetet. Érdekesség, hogy egyébként együtt is vacsoráztak az esemény napján.