Visszatér Jenna Ortega a Sikoly 7. részében

A munkálatok azonban valószínűleg nem kezdődnek meg egyhamar. 

Igazán sikeres két évet tudhat maga mögött Jenna Ortega: tavaly startolt el a Netflix hatalmas népszerűségnek örvendő Wednesday című sorozata, melyben a címadó főhőst alakítja, emellett pedig az újraélesztett Sikoly-franchise legutóbbi két részében is láthattuk. Nem csoda hát, hogy ezt követően csak úgy záporoztak számára a felkérések különböző szerepekre, így például a Beetlejuice – Kísértethistória második részében, a Magyarországon forgatott Death of a Unicorn-ban, és egy eddig cím nélküli, The Weeknd-del közös filmben is feltűnik majd. 

Ilyen szoros időbeosztás mellett kérdéses volt, hogy vajon visszatér-e a Sikoly 7. részében, azonban a The Wrap információi szerint a rajongóknak nem kell aggódniuk, ugyanis a válasz igen. Mi több, a Warner Bros.-nál prioritást élvez, hogy mielőbb befejezzék a Beetlejuice munkálatait: amint véget ér a színészek sztrájkja, pont azért, hogy a színésznő minél hamarabb el tudjon kezdeni dolgozni a közönségkedvenc horror újabb felvonásán, és a Wednesday második évadán. Ez a rendező, Tim Burton szerint nem lesz túl nehéz, hiszen szeptemberben azt nyilatkozta, hogy az alkotás 99%-ban kész van már – azonban a megújított slasher útjában még mindig ott áll a Netflix sikersorozata.

A streaming platform számára ugyanis most a Wednesday a legfontosabb, melynek az első évadát 7 hónapon keresztül forgatták, így ha a másodikkal is ez lesz a helyzet, az azt jelenti, hogy Jenna legelőbb is csak jövő év közepén tud elkezdeni dolgozni a Sikolyon. Az ötödik és a hatodik rész megjelenése között csupán 15 hónap telt el, a hetedikre viszont így sokkal többet kell majd várni, és valószínűleg csak 2025-ben kerülhet majd a mozikba. 

A készítők részéről egyébként még szinte semmi sincsen hivatalosan megerősítve, csupán annyi, hogy a rendező Christopher Landon lesz, aki korábban olyan filmekért felelt, mint a Boldog halálnapot! vagy éppen a Freaky

A 2022-es Sikoly 11 év után élesztette újra a franchise-t, és 25 évvel az első film után játszódott az ikonikus Woodsboroban. Az idei folytatás aztán a nagyvárosba, New Yorkba kalauzolta el a nézőket, a pletykák szerint a hetedik rész pedig karácsony tájékán játszódik majd.