Kiderültek Ariana Grande válásának a részletei – egy vagyont fizet az exének és énekesnő

A megállapodás szerint egyik fél sem beszélhet nyilvánosság előtt a másikról.

Mint ahogy mi is beszámoltunk róla, két év házasság után válik Ariana Grande és Dalton Gomez, és már mindkét fél tovább is lépett: az énekesnő a közelgő filmje, a Wicked színészével, Ethan Slaterrel jár, akivel a hírek szerint már össze is költözött, az ingatlangurut pedig a napokban Maika Monroeszínésznővel kapták lencsevégre, amint egy étteremben csókolóztak.

A válókeresetet kevesebb, mint egy hónapja nyújtotta be az egykori pár, melyben a különválásuk dátumaként a február 20-at jelölték meg, múlt héten pedig egy Los Angeles-i bíróságon tettek pontot a válás végére. A Blast birokába jutott hivatalos dokumentumokból kiderültek a megállapodásuk részletei is, többek között például az, mi lesz a közös ingatlanokkal, és mennyi pénzt kap az énekesnő exe.

Mennyi is az annyi?

Nyugodt szívvel kijelenthetjük, hogy Dalton egy vagyont kap híres volt feleségétől: Ari 1,25 millió dollárt, vagyis több, mint 456 millió forintnyi összeget köteles fizetni neki, és ezt úgy, hogy ebből már lejött az adó is. Emellett a 25 ezer dolláros jogi költségeit is a sztár állja, ami kicsit több, mint 9 millió forintnak felel meg, és az ingatlanguru a megállapodástól számítva még 30 napig lakhat a közös, Los Angeles-i otthonukban. 

Ezután azonban semmilyen anyagi követelése nem lehet Daltonnal Ariana felé, így például havi házastársi tartást sem kap majd.

Mi lesz a közös otthonukkal?

Az egykori pár a házaséletük nagy részét a Los Angeles-i villájukban töltötték, melyet azonban egyikük sem tart meg. A házat eladják, az ebből befolyó összeget pedig elfelezik.

Nincs több közös kép

Talán a megállapodás legfurcsább pontja, az hogy mindkét félnek meg van tiltva, hogy bármilyen formában közös képet vagy videót osszanak meg a nyilvánossággal. Ez vonatkozik minden olyan felvételre, ami az otthonukban, az irodáikban, vagy bármelyik másik, a tulajdonukban álló ingatlanban készült. 

Nem lesz kiteregetve a szennyes – már ha van egyáltalán

Ariana egykori férje mostantól egy szót sem szólhat a sztárról a nyilvánosság előtt: nem írhat könyvet, és interjút sem adhat a házasságukról. Az is meg van tiltva neki, hogy bármiféle műsorhoz hozzájáruljon bármiféle információval a kapcsolatukról.

Természetesen ugyanez Arira is vonatkozik, és ő sem teregetheti ki a szennyest – már ha van egyáltalán. Egy ismerősük elmondása szerint ugyanis teljes mértékben barátságos viszonyban váltak el egymástól, és a válási procedúra folyamán is a legnagyobb tisztelettel fordultak a másik felé.

Ariana és Dalton tényleg tekintettel voltak egymásra, és igyekeztek megkönnyíteni a másik dolgát, amennyire csak lehetséges

– nyilatkozta a forrás.
Ami Arié, az Arié

Ariana már a válókereset benyútásakor arra kérte a bíróságot, hogy az ő értékeit, például az ékszereit és a Yoshitomo Nara-festményét kezeljék úgy, hogy azok az ő személyes tárgyai, ne pedig közös vagyonként. Ennek értelmében nem kell osztozniuk semmilyen ingóságon, amit a házasságkötésük előtt, vagy pedig az együtt töltött idő alatt szereztek be. 

Az énekesnő és exe 2020. januárjában jöttek össze, decemberben pedig már jegyben jártak. A válókeresetet kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva adták be.