Nagyon para Addison Rae közelgő horrorfilmjének az előzetese

Az alkotás novemberben érkezik.

Addison Rae az elmúlt pár év során mezei TikTokerből igazi sztárrá nőtte ki magát: első körben a zenei karrierjét igyekezett beindítani Obsessed című kislemezével, amit az idei AR névre keresztelt EP-je követett, majd a Netflix A srác nem jár egyedül című romkomjában láthattuk először színészkedni. Bár a kritikusokat nem vette le a lábukról az alkotás, a nézőket megnyerte, ez pedig pont elég volt ahhoz, hogy több szerepet is bezsebeljen – most pedig meg is érkezett a második filmjének az előzetese. 

A szóban forgó alkotás a Thanksgiving, vagy magyarul Hálaadás című horror, ami az Egyesült Államokban november 17-én kerül a mozikba, és az első betekintő alapján elég para lesz. A történet a Massachusetts állambeli Plymouth-ban, az amerikai ünnep bölcsőjében játszódik. Egy tragédiába fulladt Black Friday után egy titokzatok, hálaadás ihlette, John Carver néven ismert gyilkos kezd vérengzésbe a városban, és feltett szándéka, hogy az ünnepi menü fő fogásai Plymouth lakói legyenek – maradék nélkül.

Addison mellett olyan színészek tűnnek még fel a filmben, mint Patrick DempseyMilo ManheimJalen Thomas BrooksNell Verlaque, Rick Hoffman, Gina Gershon, Tim Dillon, Gabriel Davenport, Tomaso Sanelli, vagy éppen Jenna Warren.

Arról egyelőre nincs hír, hogy a hazai mozikban mikor nézhetjük az alkotást.