Mindent, itt és most: ez az új sorozat tarolja le éppen a Netflixet

Már elérhető a széria teljes első évada.

Ha szomorú vagy, hogy véget ért a Szexoktatás, és alig bírsz várni a Heartstopper, vagyis a Fülig beléd zúgtam új évadáig, a Netflix új sorozata neked szól. Pár napja premierelt a streaming platform legújabb nagy dobása, a Mindent, itt és most, vagy eredeti címén az Everything Now, melyet rengetegen hasonlítottak az előbb említett két sikerszériához, ami nem véletlen. A brit alkotás egy kényes témát dolgoz fel, azonban kellő humorral, és lebilicselő történetvezetéssel megfűreszezve, így szinte garantált, hogy ha egyszer elkezded nézni, gyorsan ledarálod az első évada mind a 8 részét.

A történet szerint a 16 éves Mia étkezési zavarral küzd, de a felépülés útjára lépett, így hazaengedték a 7 hónapon át tartó kezeléséről. Csakhogy a főhősünknek nem csak a régi önmagához kell visszatérnie, hanem úgy érzi, fel kell zárkóznia a barátaihoz is, akik mind élték az életüket, amíg ő távol volt: buliztak, szexeltek, kipróbálták az alkoholt, és a drogokat is. A célja elérése érdekében a kamasz lány bakancslistát ír azokból a dolgokból, amikből kimaradt, a barátai pedig segítenek neki bepótolni őket.

A sorozat október 5-én vált elérhetővé a Netflixen, és jelenleg a negyedik legnépszerűbb alkotás hazánkban a streaming platformon.

A főszerepben Sophie Wilde-ot láthatjuk, de feltűnik még benne Noah ThomasLauryn AjufoHarry CadbyNiamh McCormackRobert AkodotoKiran KrishnakumarJessie Mae AlozoAlex HassellVivienne AcheampongSam ReubenOlivette Cole-Wilson, a Heartstopperben is szereplő Stephen Fry, és Chloe Acland is.