5 év után új szólódallal jelentkezett a Blackpink Jennie-je

Íme a You & Me!

5 éve a Blackpink tagjai közül elsőként jelentkezett saját dallal Jennie, most pedig ismét megmutatja a nagyvilágnak, mit is tud szólóban. A 2018-as SOLO után megérkezett a K-pop sztár második szólódala, mely a You & Me címet kapta, és a banda rajongóinak, a Blinkeknek már ismerős lehet. Idén felcsendült élőben ugyanis a Coachella és a Hyde Parkos fellépésükön is, emellett pedig a Born Pink világkörüli turnéjuk nyitódátumának közönsége is hallhatta. 

A tracknek ennek fényében két változata is megjelent: az eredeti mellett a második a Coachella verzió, amit az ikonikus fesztiválon is előadtak.

A kislemezzel együtt egy performansz videót is kaptunk, melyben a sztár 8 háttértáncossal kiegészülve, a dalszöveggel összhangban többek között egy hatalmas hold előtt is megcsillogtatja a tökéletes táncmozdulatait. 

Ez a dal teljes mértékben én vagyok: van benne valami különleges, ami csak az enyém

– nyilatkozta Jennie a Harper’s Bazaarnak.

Az idol kiadója, a YG Entertainment úgy fogalmazott, a You & Me egy különleges ajándék a Blackpink rajongói számára, és remélik, amikor hallgatják, segít majd visszaidézni a Born Pink turné emlékeit. 

Jennie-t legutóbb Az Idol című sorozathoz készült One of the Girls című dalban hallhattuk The Weeknd és Lily Rose-Depp mellett. A sztár egyébként szerepelt is a kritikusok által igencsak lehúzott szériában: egy énekes-táncost alakított, akire a kiadó fejesei le szerették volna cserélni a főhős énekesnőt.