Megérkezett a Priscilla első hosszú előzetese Jacob Elordi főszereplésével

Az alkotás heteken belül érkezik a mozikba.

Az idei Velencei Filmfesztiválon 7 perces tapavihart kapott a Jacob Elordi és Cailee Spaeny főszereplésével készült Priscilla című film, mely a rock and roll legenda, Elvis Presley és egykori felesége kapcsolata köré épül, így valószínűleg a premiert követően a nézőket is leveszi majd a lábukról. A hazai mozikba október végén kerül az alkotás, most pedig az első hosszú előzetes is megérkezett hozzá.

A Priscilla ott kezdődik, amikor a tinédzser Priscilla Beaulieu találkozik Elvisszel egy buliban, és a férfi, aki már amúgy is óriási rock and roll szupersztár, magánéletében teljesen váratlan valakivé válik: izgalmas szerelmes lesz, a magány szövetségese, kiszolgáltatott legjobb barát. A Priscilla szemszögéből készült film egy nagy amerikai mítosz eddig nem látott oldalát vizsgálja Elvis és Priscilla hosszú udvarlásán és viharos házasságán keresztül, a német hadsereg támaszpontjától a gracelandi álomvilági birtokig.

A film rendezője Sofia Coppola volt, a forgatókönyv pedig az Elvis és én című könyv alapján készült.

A velencei bemutatón a 78 éves Priscilla Presley is részt vett, és kizárólag dicsérő szavakkal illette az alkotást:

Nagyon nehéz ülni és nézni egy filmet, ami az életedről és a szerelmedről készült. Sofia csodálatos munkát végzett, jól alaposan utána nézett a dolgoknak… És tényleg mindent beleadtam én is neki, amit tudtam.

A filmet itthon október 26-tól nézhetjük a mozikban.