Megmutatta frissen plasztikázott arcát Sia

Az énekesnő a Daytime Beauty Awards-on adott át egy díjat.

Siát valószínűleg többen ismernék fel a hangjáról, mint az arcáról, ugyanis már egy évtizede hatalmas parókákkal takargatja magát, ez pedig mostanra a védjegyévé vált. A napokban azonban hosszú idő után először mutatta meg az arcát nyilvános eseményen az énekesnő: a Los Angeles-i Daytime Beauty Awards-on adott át egy díjat Ben Talei plasztikai sebésznek, a színpadon pedig azt is elárulta, hogy a közelmúltban ő maga is kés alá feküdt.

Egy popsztár vagyok, aki általában takargatja az arcát, és semmiről sem hazudik. Nemrég egy csodálatos arcfelvarrásom volt Dr. Talei-nél. Hihetetlenül jól dolgozik, rengeteg zseniális beavatkozást csinál, és nem csak a világ popsztárjai számára

– kezdte a sztár.

Az énekesnő hozzátette, hogy teljes mértékben meg van elégedve a végeredménnyel, és esze ágában sincs titkolni, hogy plasztikai műtéten esett át – mi több, büszkén mesél róla másoknak is.

Pont az előbb mutattam valakinek az előtte-utána képeimet. Amikor az emberek megjegyzik, hogy milyen jól nézek ki, mindig mondom nekik, hogy Dr. Talei arcfelvarrásának köszönhető

– folytatta.
https://www.youtube.com/watch?v=x510HlnaumE

Az énekesnő egyébként pár hete tért vissza a Gimme Love című dalával, az új albuma, a Reasonable Woman pedig jövő tavasszal kerül a boltok polcaira illetve a streaming platformokra.