Ennyiért árulják Otis és Jean otthonát a Szexoktatásból

A villa az angliai Herefordshire-ban található.

A Szexoktatás rajongóinak most lehetősége akad megvenni a sorozat történelmének egy kis darabját, persze csak akkor, ha van elég pénzük rá. Eladóvá vált ugyanis a villa, melyben a széria főhőse, Otis (Asa Butterfield) lakott az édesanyjával, Jeannel (Gillian Anderson), azonban elég borsos ára van: a 3 emeletes házat 1,5 millió fontért, azaz több, mint 673 millió forintért árulják.

A ház a Herefordshire-ban található Symonds Yat faluban helyezkedik el, és a Wye folyóra néz. A 18. században épült, és nem kevesebb, mint 5 hálószoba és 3 fürdőszoba található benne, emellett pedig egy terasza is van, melyről csodás kilátás nyílik a Wye szurdokra. A jelenlegi tulajdonos 2002-ben teljesen felújította a villát, és többek között egy étkezővel és egy új konyhával egészítette ki.

Az 1,8 hektáros telken található még egy vendégház, két üvegház, egy nyári konyha, és egy gyümölcsöskert is. Mi több, a kocsibejárója mellett elhelyezkedő, régi kápolnát is lehetősége nyílik megvásárolni az érdeklődőknek, bár azért már pluszban kell fizetni a ház árán felül.

A világszerte nagy sikernek örvendő Szexoktatás 2019-ben startolt el a Netflixen, és négy évad után idén ért véget.