Mae Muller Kylie Minogue-nak énekelt

Megérkezett az énekesnő debütáló lemeze.

Mae Muller neve valószínűleg az Eurovíziós Dalfesztivál nézőinek lehet ismerős, ugyanis ő képviselte az Egyesült Királyságot a 2023-as dalversenyen, I Wrote A Song c. szerzeményével, amivel egyébként sajnos nem végzett nagyon előkelő helyen. Legalább azóta sok alkalommal készít mémeket Mae az esetről és szívesen osztja meg ezeket TikTok és Twitter profiljain.

Pénteken megérkezett a Sorry I’m Late c. debütáló lemeze, mely egy igazi csemege lehet a popzenéért rajongó hallgatóknak. A Better Days, illetve a már említett I Wrote a Song csenghet ismerősen első hallgatásra – az előbbi dal szinte kiírthatatlan volt a rádiókból is.

Amellett, hogy nagyon brit és nagyon posh a 48 perces játékidő, Muller nem csak táncolni hívja hallgatóit, hanem nyers őszinteséggel mesél saját tapasztalatairól, főként a szerelem és az emberi kapcsolatok témáiban, de az MTJL (Maybe That’s Just Life) c. dalában saját szorongását énekli meg, melynek egyszerű, de szívbemarkoló dalszövegével valószínűleg sokan együtt tudnak érezni.

A lemezen hallható a You’re Not Harry Styles c. sláger énekesnője, Dylan is, akivel izgalmasan mixelik össze a tehetségüket.

Amellett, hogy végre megjelent a debütáló albuma, egy másik nagy álma is valóra vált a napokban az énekesnőnek, mikor is egyik példaképe, Kylie Minogue előtt léphetett fel Graham Norton műsorában, ahol a Me, Myself & I c. kislemezét adta elő.