Taylor Swifthez költözött Sophie Turner, amíg nem véglegesítik a válásukat Joe Jonas-szal

A színésznő és két gyermeke átmenetileg az énekesnő lakásában lakik.

Nehéz időszakon megy keresztül jelenleg Sophie Turner, és pont ilyenkor jön a legjobban egy jó barát, akire támaszkodhat az ember – az a barát pedig nem más számára, mint Taylor Swift. A színésznő 4 év után válik egykori párjától, Joe Jonas-tól, a folyamat pedig az eddigi jelek szerint elég csúnya lehet. Sophie elmondása szerint ugyanis a hírekből értesült arról, hogy Joe beadta a válókeresetet, és az énekes jogtalanul tartotta magánál a két közös gyermeküket, akikkel vissza szeretne költözni Angliába, emiatt pedig pert is indított. Joe tagadta a hamarosan volt felesége állításait, ezzel pedig kezdetét vette a jogi harcuk.

Abban szerencsére meg tudtak állapodni, hogy átmenetileg New Yorkban maradnak a gyerekek, amíg a válást nem véglegesítik, és nem dolgozzák ki a gyermekeik elhelyezésének részleteit, Taylor pedig mindent megtesz, hogy Sophie a lehető legkényelmesebben érezze magát ezidő alatt. Az énekesnő ugyanis a Page Six információi szerint kölcsönadta a színésznőnek a manhattani Tribecában található lakását, ami nem messze található a saját otthonától, és amit anno befektetésként vásárolt meg.

Sophie valószínűleg a héten költözött be a lakásba: szerdán kapták lencsevégre őt és a gyerekeket a lesifotósok, amint hatalmas bőröndöket pakolnak be az ingatlanba. A hírek szerint a színésznő előtte egy hotelben lakott.

Nem csak a lakását adta kölcsön Taylor a barátnőjének, de segít is neki beilleszkedni az új környezetbe. Az elmúlt hetekben kétszer is együtt vacsoráztak egy környékbeli étteremben, egy estét pedig az énekesnő otthonában töltöttek pár másik barátjukkal egyetemben.